Eén dag een nieuwe Commercieel Directeur met JINC Baas van Morgen

Auteur: Nétive VMS

Wat was het leuk om Frederick Agyemang vandaag als Commercieel Directeur te hebben! En zijn analyse van Nétive VMS – na 1 dag – kon haast niet treffender zijn!

Ik zie hier mensen met een echte passie voor het vak. Die oprecht interesse hebben voor elkaar. Die betrokken zijn en een grote sociale cohesie laten zien.

— Frederick Agyemang - Commercieel Directeur voor een dag

We zijn erg blij met de inzet, aandacht en nieuwsgierigheid van Frederick. Hij was een echte ‘Baas van Morgen’. We kunnen niet wachten om meer van hem te horen én zien en wensen hem succes met alles!

Nétive VMS is trotse partner van JINC, een organisatie die zich hard maakt voor kansen bij kinderen die opgroeien met een sociaal-economische achterstand. Via ‘Baas van Morgen’ kunnen kinderen proeven aan beroepsmatig succes.

En dat heeft impact. Het geeft leerlingen zelfvertrouwen, energie en het verbreedt hun horizon. Ze ontdekken hoeveel beroepen er bij organisaties bestaan en wat ze leuk vinden. Bovendien doen ze waardevol contact op voor later. Zo is Frederick niet vertrokken zonder een telefoon vol contacten en een nieuwe LinkedIn-pagina met connecties.

Voor organisaties die dit ook leuk lijkt: Doe vooral mee! Dat doen wij volgend jaar ook weer!