De grootse tijdlijn van onze organisatie van 2003 tot en met 2023.

Nétive is gestart met 2 opdrachtgevers en heeft inmiddels meer dan 160 opdrachtgevers. De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturatie. De laatste jaren is de dienstverlening rondom de werving en selectie van vast personeel verder uitgebreid in onze oplossing, waardoor nieuwe geïntegreerde samenwerkingsvormen tussen inkoop en recruitment mogelijk worden gemaakt bij onze opdrachtgevers. Belangrijke keuzes in de dienstverlening van Nétive zijn:

collegas op kantoor

Investeren in Groei en Kennisoverdracht bij Netive

Ontwikkeling stimuleren we bij Netive, waar we ruimte bieden om te leren. Via trainingen en on the job door o.a. actieve deelname in projecten. Wel vinden we het belangrijk dat je al over een goede basis beschikt. Doordat je ook 2e lijns support levert vinden we het belangrijk dat je al een paar jaar relevante werkervaring hebt opgedaan, denk bijvoorbeeld aan richtingen als applicatiebeheer, servicedesk en IT ondersteuning.

Je bent nieuwsgierig en neemt nieuwe informatie makkelijk tot je, je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied bij en past dit effectief toe in je dagelijks werk. Klantvriendelijkheid zit in jouw DNA; je leeft je gemakkelijk in en speelt in op de behoeftes van de klant. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen aan onze gebruikers/klanten. Complexere vragen zijn voor jou een uitdaging; je bekijkt ze vanuit verschillende invalshoeken en zo kom je tot creatieve oplossingen.