Nétive VMS partner bij Total Workforce Summit, België

Datum: 30 november, 2023

Op 30 november organiseerde NextConomy de eerste Total Workforce Summit 2023, in het Comics Art Museum van Brussel. Het doel was om marktontwikkelingen te delen en te reflecteren. En om actief te discussiëren over Total Talent Management (TTM) oplossingen en obstakels met betrekking tot mensen, processen en technologie die overwonnen moeten worden.

Interessant dagprogramma, met een Nétive VMS break out:

09.30 – 10.00 Aanmelden + badge & drankjes

10.15 – 11.00 Quick Scan – Wat is je Total Talent volwassenheid?

11.00 – 12.30 Twee paneldiscussies, wrap up met belangrijkste inzichten

12.30 – 14.00 Lunch & netwerken met exclusieve rondleiding door het museum

14.15 – 15.55 Twee break out blokken met een koffiepauze

16.00 – 17.00 Twee keynote sprekers

17.00 – 18.00 Wrap Up & Netwerkborrel

Total Workfroce Summit 2023

De break out door Roeland van Laer, powered by Nétive VMS:

Hoe ontwikkel je je Total Workforce Programma

Met een HRM-strategie die gericht is op alle werknemers, zowel die met een vast contract als die met een tijdelijk contract, kun je nu al beginnen met het bouwen van toekomstbestendige flexibele organisaties. Bij het innoveren van je totale personeelsprogramma gaat het er niet alleen om met de tijd mee te gaan; het gaat erom voorop te blijven lopen, efficiëntie te bevorderen en het succes en de groei van je organisatie te blijven garanderen. Het begint met de strategie van een organisatie, waarbij software, zoals een VMS-suite, het totaaloverzicht mogelijk kan maken en de afzonderlijke gegevensstromen met elkaar kan verbinden.

Roeland van Laer

Ruim 25 jaar ervaring in het HRM vak. Was met Alliander in 2018 genomineerd voor de Werf& Award in de categorieën Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie en won de Werf& Award publieksprijs in de categorie Recruitment. Ervaring bij corporates en diverse HR- en managementfuncties bekleed bij USG, St. Antonius Ziekenhuis, ING, Tata Steel en Alliander. Momenteel Partner bij Labor Redimo. Auteur van het boek “Het einde van HRM” dat in februari 2021 uitkwam (bestseller top 3 managementboek.nl).

Bekijk hieronder de video voor een impressie van de geslaagde dag.

Het afspelen van deze video vereist het plaatsen van Youtube cookies. Deze cookies worden enkel geplaatst na het accepteren. Bekijk het privacybeleid van Youtube.