De enige onafhankelijke Nederlandse VMS aanbieder

Ontdek onze geavanceerde 'Workforce Technology with a Heartbeat'. Onze software past zich dynamisch aan naar behoeften en regelgeving, voor maximale vrijheid en maatwerk binnen elke organisatie. Met passie voor het product én onze klanten, gesteund door een hecht team en langdurige partnerships.
20+
jaar ervaring in de inhuurmarkt
300+
organisaties die ons vertrouwen
65+
collega's die het verschil maken
Mensen in gesprek op werk

We zijn met trots Great Place to Work® certified

Nétive VMS is gecertificeerd als Great Place To Work! Iets waar we elke dag met elkaar aan werken. Met onze kernwaarden als basis maken we er samen een feestje van.

Sinds ons begin in 2003 geloven we in de kracht van een fijne werkomgeving. Meer weten over onze geschiedenis? De Rockefeller Habits zijn de basis voor onze sterke missie, waar we vanuit onze kernwaarden aan werken. Deze vier kernwaarden zijn dan ook verweven met ons DNA. Het zijn vier woorden die ons duiden en waarmee we een omgeving creëren waarin we het beste in elkaar naar boven brengen en waar iedereen voor de volle 100% zichzelf kan zijn.

Plezier

We hechten veel waarde aan plezier in ons werk, waarbij een positieve, vreugdevolle werkomgeving bijdraagt aan ons gezamenlijk succes. Het streven naar plezier betekent genieten van samenwerken en successen samen kunnen delen en vieren.

Integriteit

Integriteit staat centraal in al onze activiteiten. Met een focus op eerlijkheid en transparantie. We bouwen vertrouwen op door eerlijk en ethisch te handelen zonder verborgen agenda's.

Innovatie

Innovatie is de motor achter onze groei. Elke dag proberen we het een stukje beter te doen dan de dag ervoor. We moedigen creativiteit aan en zoeken actief naar nieuwe ideeën. We blijven flexibel zodat we voorop kunnen blijven in onze sector.

Verbinding

Verbinding gaat dieper dan het hebben van interacties; het is het tonen van daadwerkelijke interesse in anderen. We streven naar sterke relaties, zowel intern als extern. Dit doen we door te luisteren, begrijpen en empathie te tonen.

Begint de volgende stap in jouw carrière bij Nétive VMS?

Bij Nétive VMS geloven we sterk in de mogelijkheid om elke dag te verbeteren. Van nature zijn we innovators.

Door onze krachten te bundelen, vormen we samen meer dan de som van individuen. Samen zijn we Nétive VMS. We hechten veel waarde aan het plezier in ons werk, waarbij een positieve werkomgeving bijdraagt aan ons gezamenlijk succes. Streven naar plezier betekent voor ons genieten van samenwerken en het vieren van successen. Kom jij ons team versterken? Bekijk direct onze beschikbare vacatures.

Werken bij Nétive VMS

Workforce technology with a heartbeat

Wij maken Total Talent Software die zich razendsnel kan aanpassen én betekenis geeft aan het managen van talent.

Bij Nétive VMS geloven we in het creëren van betekenis op de arbeidsmarkt. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om elke speler in de arbeidsmarkt op een doeltreffende, duurzame en veilige manier met elkaar te verbinden. We begrijpen dat werk van essentieel belang is, niet alleen voor individuen maar ook voor de samenleving als geheel. Werk geeft niet alleen een gevoel van betekenis, maar het stelt mensen in staat zich te ontwikkelen, te groeien en nieuwe vaardigheden te leren.

Bij Nétive VMS beloven we onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun Total Talent Strategie. We doen dit door gebruik te maken van innovatieve software, integraties en consultancy. Onze focus ligt op het ontwikkelen van software die niet alleen verbindt, maar ook meebeweegt met de veranderende behoeften van de markt, de mensen en de tijd waarin we leven. We onderscheiden ons door onze wendbaarheid, waardoor we niet alleen een platform bieden maar een volledig personeelsbeheer eco-systeem dat zich mee-ontwikkelt op cruciale momenten.

Bij Nétive VMS is onze purpose het fundament van alles wat we doen. We streven ernaar om samen te werken aan een betere arbeidsmarkt. Onze diepgewortelde overtuiging is dat een bloeiende arbeidsmarkt de sleutel is tot een welvarende samenleving. Werk is niet alleen een bron van inkomsten, maar het vormt ook de basis voor persoonlijke ontwikkeling, groei en betekenis. Het hebben van zinvol werk draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en maakt mensen actieve deelnemers in de maatschappij.

Patrick Tiessen en Doede van Haperen proosten samen op overname