Maak impact! Samen met Nétive VMS

Een organisatie waar technologie een hartslag heeft. Innovatieve oplossingen die de verbinding mogelijk maken en groei omarmen met mensgerichte technologie.

Bij ons werk je aan projecten die er toe doen! Centraal staat het eerlijk verbinden van talent met organisaties. En het gedoe daaromheen weghalen. Dat is wat ons drijft. Elke dag weer. Doeltreffend en transparant: de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is hoe wij bedrijven helpen en zo creëren we samen een betere arbeidsmarkt.

Onze reis begon met het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van inzicht in hun inhuurproces, het aantrekken van hoogwaardig talent en het realiseren van kostenbesparingen. Vandaag de dag zijn we geëvolueerd tot dé innovatieve schakel op de arbeidsmarkt.

Ook zetten we ons sociaal-maatschappelijk in als trotse partner van JINC. Een organisatie die zich hard maakt voor kansen bij kinderen die opgroeien met een sociaal-economische achterstand. Via JINC Baas van Morgen kunnen kinderen proeven aan beroepsmatig succes.

Meer te weten komen?

Ontdek Nétive VMS
Great place to work
Great place to work:
Trots dragen we sinds 2018 het 'Great Place to Work Certified' certificaat, toegekend door Great Place to Work Nederland. Dit bevestigt ons succes in het creëren van een werkomgeving met vertrouwen, trots en plezier.
Meer lezen

Van baan naar betekenis: ontdek de mogelijkheden

Draag bij aan innovatieve oplossingen, benut kansen om professioneel te groeien en geef vorm aan de toekomst van werk.

Bij Nétive VMS krijg je meer dan alleen een baan; het is een kans om actief bij te dragen aan innovatieve oplossingen en je stempel te drukken op de toekomst van werk. In onze ondersteunende en groei-georiënteerde omgeving worden jouw ideeën gewaardeerd.

Terwijl jij je talenten ontwikkelt, dragen wij bij aan het vervullen van onze missie. Ontdek de mogelijkheden om samen verder te groeien en een betekenisvolle impact te maken.

Bekijk alle vacatures

Werken bij Nétive VMS betekent?

Plezier

Bij ons draait alles om het creëren van een professionele omgeving waarin elke medewerker zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. We zetten in op werkplezier en willen dat onze teamleden genieten van hun taken. Het gaat bij ons niet alleen om werk; het gaat om het creëren van een leuke, en inspirerende werkomgeving!

Innovatie

Elke dag een beetje beter te worden, dat is ons doel. Zowel als organisatie als individue. We geloven dat de groei en ontwikkeling van onze medewerkers de sleutel is tot onze gezamenlijke vooruitgang.

Verbinding

We bouwen relaties op die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar om te groeien en te ontwikkelen.

Integriteit

Wij bevorderen een cultuur van openheid, transparantie en betrouwbaarheid. Dit houdt in dat we consistent eerlijk en oprecht communiceren, zowel binnen onze organisatie als naar buiten toe. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Inclusiviteit

Bij Nétive streven we naar diversiteit en gelijke kansen. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden en kenmerken, waarbij respect en inclusie centraal staan. Samen streven we naar de beste resultaten.

Patrick Tiessen en Doede van Haperen proosten samen op overname
65+
collega’s verdeeld over drie landen.
Maak kennis
Great place to work Nétive VMS

Veelgestelde vragen

Om te solliciteren, bezoek onze website klik op vacatures in de header en blader door de vacatures. Gebruik het online formulier om je cv en motivatiebrief toe te voegen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een gezellig team dat innovatie omarmt en individuele groei aanmoedigt.

Bij Nétive VMS kijken we verder dan alleen de functie-eisen. We moedigen gemotiveerde kandidaten aan om te solliciteren, omdat we geloven in het potentieel en de toewijding van individuen. Laat ons zien wat je kunt en wij helpen je om je volledige potentieel te benutten.

Als je passie voelt voor ons bedrijf, maar geen specifieke vacature ziet, stuur dan gerust een open sollicitatie. Bij Nétive VMS waarderen we talent en zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Laat ons weten hoe jij wilt bijdragen aan ons succesverhaal.

Het sollicitatiegesprek bij Nétive VMS is meer dan alleen een formele procedure; het is een kans voor wederzijdse kennismaking. Verwacht diepgaande vragen over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie. We willen niet alleen weten wie je bent, maar ook waar je naar streeft, zodat we samen kunnen groeien.

We begrijpen dat privacy belangrijk voor je is. Jouw sollicitatiegegevens worden zorgvuldig behandeld en alleen gebruikt voor het sollicitatieproces. Lees ons uitgebreide privacybeleid voor een volledig overzicht van hoe wij jouw gegevens beschermen.

Ons streven naar teamwork, open communicatie en het ondersteunen van een gezonde werk-privébalans vormen de bouwstenen van een omgeving waarin jij kunt gedijen en groeien. We omarmen diversiteit en moedigen elkaar aan om te excelleren, zowel professioneel als persoonlijk.

Bij Nétive VMS geloven we in meer dan alleen werk. We bieden een thuis waar je jezelf kunt zijn en de ruimte hebt om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te groeien. Hier gaan we elke dag vooruit, streven naar verbetering en koesteren integriteit, innovatie en samenwerking.

Jouw passie en proactieve instelling worden niet alleen gewaardeerd, maar vormen de drijvende kracht achter ons collectieve succesverhaal. Word deel van ons team en ontdek een omgeving waarin jouw groei en bijdrage aan ons dagelijks streven naar beter centraal staan.

Bij Nétive VMS koesteren we de groei van onze medewerkers. Ons aanbod omvat uitgebreide trainingsprogramma’s, een Buddy-systeem waarin je tijdens je proeftijd wordt bijgestaan door een ervaren collega die jouw steun en toeverlaat blijft zolang als jij het nodig hebt en talrijke groeikansen.

Hier creëer je niet alleen een loopbaan, maar ook de gelegenheid om te gedijen, te schitteren en plezier te beleven aan wat je doet. Ontdek hoe wij bij Nétive VMS niet alleen werk, maar een reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling bieden.

Hybride werken bij Nétive VMS betekent vrijheid en flexibiliteit. Werk zowel op kantoor als op afstand, waardoor je een gezonde balans kunt vinden tussen werk en privé.

Bij Nétive VMS moedigen we onze medewerkers actief aan om zich in te zetten voor maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Dit ondersteunen we door zowel tijd beschikbaar te stellen als door een actieve samenwerking met de MVO-bemiddelingsorganisatie JINC.

Hier krijg je niet alleen de kans om aan je carrière te werken, maar draag je ook bij aan een positieve impact op de wereld om ons heen.

Stel ons je vraag!

Ik ben er voor je