Overzicht, transparantie en verbinding: twee verfijnde oplossingen

Verzamel en verbind iedereen in je talentstroom

Navigeer direct naar:
De arbeidsmarkt is veranderlijk. Maar of je nu te maken hebt met krapte of een overschot: je wilt altijd doeltreffend werken. Dat doel kan per periode verschillen. Maar wat het ook is, in je talent processen wil je weten waar je staat en wil je met collega’s en leveranciers van talent efficiënt werken.

Om dit te helpen biedt Nétive VMS een tweetal producten. Nétive VMS Suite en Nétive VMS Connect.

Nétive VMS Suite is de marktleidende oplossing voor het beheer van extern personeel voor inhurende organisaties. Deze oplossing is uit te breiden met modules voor uitbestede projecten (Statement of Work) en Recruitment Vast.

Nétive VMS Connect is het integratieplatform om samenwerking tussen alle partijen in de keten eenvoudiger te maken. De eerste standaard integratie oplossingen voor uitzend- en detacheringsbureaus zijn nu al beschikbaar. Zo koppel je als leverancier van flexkrachten jouw eigen ATS, CRM of Backoffice software aan Nétive VMS Suite voor geautomatiseerde gegevensuitwisseling.

Netive VMS Suite

Extern talentbeheer: Klaar voor de ‘Total Talent’ toekomst

De Nétive VMS Suite zijn Vendor Management Systeem modules. Hiermee neem je de volledige regie over je inhuurproces via één online portaal met de door jou gewenste modules.

Wat houdt dat in?

  • Nétive VMS Suite laat managers zelf hun vacatures posten, waarna jouw inhuurdesk deze compleet maakt en uitzet in de markt
  • Kandidaten worden via het systeem aangeboden door detacheerders of uitzenders en freelancers bieden zichzelf aan
  • De beoordeling van de kandidaten vindt ook plaats in het systeem
  • Aangenomen externe medewerkers krijgen hun contracten opgemaakt en opgeslagen in het systeem, zo waarborg je dat deze voldoen aan geldende wet- en regelgeving.
  • Urenadministratie en facturatie voor deze contracten vinden ook in het systeem plaats. 

Met deze gecentraliseerde aanpak overzie je met de geïntegreerde rapportage- en dashboardmodule alle processen en indien nodig is het mogelijk aanpassingen te maken.

Nétive VMS Suite voor jouw organisatie

Deze Suite is geschikt voor inhurende organisaties met een interne inhuurdesk, maar ook voor organisaties die gebruik maken van MSP-dienstverleners.

twee collegas in overleg met laptop
Ontdek de kracht van onze VMS Suite
Inzicht en overzicht
Centraliseer alle inhuurinformatie en weet waar je staat
Cost control
Duidelijkheid over kosten vooraf, geen verrassingen achteraf
Compliance
Met een up-to-date dossier voldoen aan wet- en regelgeving
Gestroomlijnd inhuurproces
Ononderbroken werkstroom om je talentdoelen te bereiken
Waarborgen van in- en doorstroom
Inzicht in de talentpool en prestaties van de wervingskanalen
Vertrouwde partners:

Jouw inhuurproces is uniek

En daar moet software op aansluiten. Daarom denken we graag met je mee hoe onze gebruiksvriendelijke oplossing bijdraagt aan jouw specifieke situatie.

We nodigen je uit om te vertellen over jouw case. Wat is jullie proces? Wat zijn belangrijke randvoorwaarden? Wanneer is het inhuurproces voor jou een succes? Op basis van die bouwstenen laten we je graag zien hoe onze oplossing hier antwoord op geeft.

gesprek twee collegas op kantoor
Plan een kennismaking
Netive VMS Connect

De verbinding tussen opdrachtgevers en leveranciers van personeel

Als uitzend- of detacheringsorganisatie ben je een belangrijke speler in het succes van je opdrachtgever. Zonder de experts of capaciteit die jij levert, kan de opdrachtgever haar doelen niet halen.

Tegelijkertijd snap je dat de opdrachtgever een VMS in gebruik heeft genomen. Dat is voor jou een zegen en een vloek tegelijk. Met Nétive VMS Connect willen opdrachtgevers jou als leverancier de mogelijkheid bieden meer vruchten te plukken uit het VMS. 

De route naar groei voor jou als intermediair

Met Nétive VMS Connect krijg je de aanvragen van de opdrachtgever direct in jouw CRM! En daar blijft het niet bij. Je biedt vanuit jouw eigen systeem kandidaten aan en de administratie nadat de match heeft plaatsgevonden handel je ook geautomatiseerd af. Handmatig de VMS portalen aflopen, handmatig kandidaten aanbieden en nog veel meer acties die veel tijd kosten en geen toegevoegde waarde bieden, behoren tot het verleden!

Samenwerking meerdere handen op elkaar
Ontdek Nétive VMS Connect
Geïntegreerd met:

Benieuwd welke handmatige processen jij de deur uit doet?

Met Nétive VMS Connect maken we slimme koppelingen met jouw CRM systeem. We zorgen voor versnelling van de processen én voor een foutloze werking.

Hoe minder administratieve handelingen, hoe beter. Met Nétive VMS Connect integreer je informatie uit de VMS-en van je klanten in jouw front- en backoffice systeem. Zo doe je meer zaken bij deze opdrachtgevers, omdat je meer inzicht hebt in hun vacatures en sneller kandidaten kunt aanbieden. Tegelijkertijd verlaag je je overheadkosten door administratief na de match ook minder werk te hebben met uren- en facturen.

focus achter laptop
Laten we kennismaken