Nétive VMS Connect: Speciaal voor detacherings- en uitzendorganisatie

Data uitwisseling

Koppel je eigen systeem aan het VMS van je klant

Makkelijker zaken doen

Aanvragen uit alle portalen krijgen en vervullen zonder handwerk

Minder administratie

Automatische verwerking van uren en facturen

Geen portalen meer aflopen

Je werkt vanuit je eigen systemen en applicaties. Het stelt jou als detacherings- en uitzendbureau in staat sneller en efficiënter samen te laten werken met klanten die een VMS in gebruik hebben.

Digitale keten = meer kans op een match

Stel je nu eens voor dat je alle aanvragen uit een VMS direct in je CRM of ATS krijgt. De kans dat je kunt scoren met een kandidaat uit je database gaat daarmee aanzienlijk omhoog!

 

Digitale keten = minder administratieve rompslomp

Een backoffice moet efficiënt en effectief zijn. Het handmatige verwerken van uren- en facturen voegt weinig waarde toe, maar is wel kostbaar. Nétive VMS Connect zorgt ervoor dat je hier waardevolle tijd bespaart.

vrouw werkt in kantooromgeving achter laptop

Inhuren doet een opdrachtgever niet in isolement

Daarom hebben wij geen geïsoleerd VMS, maar staat de Nétive VMS Suite voor digitaal samenwerken.

Met de producten die Nétive VMS Connect levert wordt het super eenvoudig om de hele keten te digitaliseren. Zo werken opdrachtgever en leverancier veilig samen, delen de juiste data en zorgen met maximale efficiëntie dat opdrachten worden uitgevoerd en administratie vereenvoudigd.

digitaal delen van data

Meerdere klanten bedienen

Koppelen met Nétive VMS Connect doe je niet steeds klant voor klant.

Want met één aansluiting heb je direct al je klanten aangesloten die op de diverse omgevingen van onze VMS Suite werken. Dat schiet als digitalisering en optimalisatie natuurlijk lekker op. Maar het is ook nog eens veel veiliger dan allemaal inlogcodes op diverse portals die bij allerlei consultants rondzwerven.

Digitale weergave van personen

Alle aanvragen zo in je eigen ATS of CRM

Zonder mailen en overtypen van informatie ga je direct aan de slag met het werven van de juiste kandidaat.

Zo focus jij je op het werk wat je het leukste vindt en houd je je niet bezig met onnodige administratie. Want de aanbiedingen die jij aan je klant wilt terugsturen, plaats je met één druk op de knop terug in het VMS. Klaar om als eerste geselecteerd te worden.

Laptop met digitale info in beeld

Deze data handmatig verwerken is verleden tijd

Wij bezorgen de informatie van al jouw klanten uit verschillende omgevingen zo in jouw backoffice systeem.

Het beheren van opdrachtinformatie, bijbehorende urenstaten en facturen is een secuur werkje. Iets dat ook nog eens iedere week terugkomt. Nétive VMS Connect legt automatisch de juiste verbinding. Zo hoef jij alleen maar de boekingen af te maken. Altijd kloppend, altijd matchende facturen, altijd snel betaald.

Dossiers digitaal in beeld met laptop

Digitalisering voor KPI sturing

Eenvoudig meten en weten helpt je team maximaal performen.

We weten dat veel bureaus niet alle aanvragen die binnenkomen registreren. Logisch, want het is heel veel werk. En de toegevoegde waarde is vaak lastig vooraf in te schatten bij het lezen van de aanvraag. Toch wil je over je hele bureau graag weten en meten wat je eigenlijk mist. Door alles automatisch te registreren ga jij dus veel beter op KPI’s monitoren. Zo helpt digitalisering om jullie als team te ontwikkelen!

mensen samen overleggen achter laptop digitaal dossier

Stop met typen, start met data delen

De kortste route naar een hyper efficiënte digitale keten.

Je bespaart tijd op het verwerken van de info, maar daarnaast blijf je tijd besparen doordat er minder fouten in sluipen die verderop in het proces weer uitgezocht moeten worden. Zo ben jij in staat om met jouw klanten samen te werken in plaats van naast elkaar te stoeien met hetzelfde papierwerk.

laptop met digitale beelden van dossiers verbonden
Geïntegreerd met:

De belangrijkste vragen

Samenwerking met je softwareleverancier

Het liefste werken wij samen met je softwareleverancier. Dat garandeert een foutloze werking van de koppelingen en betekent vaak dat jij sneller gebruik maakt van de oplossing. Dus wanneer jouw software partij al genoemd is als partner, kun je direct via hen een overeenkomst aangaan voor onze diensten. Als je eigen software gebruikt, gaan we graag rechtstreeks met je organisatie een samenwerking aan.

SETU, jazeker.

Waar mogelijk conformeren wij ons ook aan de SETU, net als jullie. Wij snappen namelijk dat gebruik van SETU de adoptie eenvoudiger en implementaties sneller maakt.

Geen SETU, geen probleem.

We hebben in 2023 het softwarebedrijf FlexForceMonkey overgenomen. Zij specialiseerden zich in het aansluiten van alle voorkomende software systemen voor inhuur in diverse berichtformaten. Hierbij werd zowel standaard als maatwerk eenvoudig naast elkaar bruikbaar. Met deze software embedded in Nétive VMS Connect gaat het dus altijd lukken om aan te sluiten.

Aansluiten, hoe gaat dat dan?

De eenvoudigste optie is dat je softwareleverancier wel interesse heeft,  maar nog niet zover is. We zijn altijd met nieuwe partijen in contact, dus wellicht is het er al wel maar nog niet publiek beschikbaar. Vraag het ze en laat ze contact met ons opnemen.

Als jouw softwareleverancier hier niet mee aan de slag wil, kunnen we je natuurlijk altijd als individuele koppeling aansluiten. Hiervoor is het wel van belang dat je de juiste expertise zelf in het project kunt inbrengen.

Wat is er mogelijk met Nétive VMS Connect?

Binnen Nétive VMS Connect bieden we twee opties voor het verwerken van plaatsingen. De standaard optie is dat jij de plaatsing in SETU formaat ontvangt en zo verwerkt tot jouw eigen plaatsing. In 2023 hebben we echter het softwarebedrijf FlexForceMonkey overgenomen en de techniek in het Connect platform opgenomen.

Hierdoor is het ook mogelijk dat wij de plaatsingen vanuit het VMS naar FlexForceMonkey synchroniseren. Je stuurt de plaatsing vanuit jouw eigen software hier naartoe en de software controleert vervolgens automatisch of de documenten matchen met elkaar. Zo voorkom je toch veel fouten in de keten die leiden tot moeizame urenverwerking.

 

Wat is er mogelijk met Nétive VMS Connect?

Binnen Nétive VMS Connect zijn er twee opties voor het verwerken van facturen. De standaard optie is dat jij de self-billing in SETU/UBL formaat van ons ontvangt. Na verwerking/controle bevestig je die factuur terug via een digitaal bericht aan de Nétive VMS Suite voor betaling. In 2023 hebben we echter het softwarebedrijf FlexForceMonkey overgenomen en de techniek in het Connect platform opgenomen.

Hierdoor bieden wij de mogelijkheid dat je de factuurcontrole tussen de gewerkte uren, onze self-billing en jouw intern gegenereerde facturen automatiseert. We weten dat dit proces veel in Excel met de hand wordt uitgevoerd. Die tijd en foutmarge besparen we je dus direct!

Iemand bezig achter laptop met digitale persoonsverwerking

Zullen we jouw organisatie ook aansluiten?

Dan komen we graag met jou in contact.

We horen graag in welk systeem je van VMS data gebruik zou willen maken en bepalen samen met jou de vervolgstappen.

vier mensen werken met laptop
Neem contact op