Onze partners bieden gedegen kennis, expertise en diensten

HR Services partners werken veel én graag samen met Nétive VMS. Deze langdurige samenwerking maakt mogelijk dat inmiddels meer dan 300 klanten door onze partners worden voorzien van innovatieve inhuurdienstverlening met behulp van Nétive VMS technologie.

Als volledig onafhankelijke VMS leverancier en marktleider in de Benelux werkt Nétive VMS nauw samen met een uitgebreid netwerk aan partners. Het is onze ervaring dat elk van deze partners een eigen visie en aanpak heeft om je te ondersteunen en ontzorgen bij inhuur vraagstukken. Er valt dus echt iets te kiezen. En ondanks de diversiteit in aanpak en het toepassen van de mogelijkheden, zijn al onze partners ervaren in het gebruik van onze Nétive VMS Suite. Belangrijk is dat de partner aansluit bij je organisatie, zowel op inhoud als in samenwerking.

Welke partner het beste bij jou past, hangt ook af van de dienst die ze leveren. Bekijk hiernaast welke type partners het meest voorkomen met de bijbehorende hoofdactiviteiten.

Coverage
Geografische dekking:
Geografische dekking met partners: België, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, lerland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland
2 collega's in de gang met laptop
10+ jaar
vertrouwde partners
'Vertrouwen en verbinding zijn de cruciale factoren in onze succesvolle, duurzame partnership' Frederieke Schmidt Crans - Director Flexhuis o.v. Nash Squared
Managed Services Provider (MSP)

Een MSP wordt primair gevraagd door organisaties voor het organiseren en beheren van de inhuur van extern talent. In veel gevallen als volledig neutrale MSP en zonder zelf personeel te leveren, maar er zijn ook hybride varianten. Zij beheren contracten van diverse leveranciers van extern personeel, nemen de regie over het inhuurproces en handelen in lijn met het inhuurbeleid. MSP-partijen optimaliseren inhuurprocessen en realiseren voortdurend verbeteringsdoelstellingen door hun expertise, kennis en netwerk.

Master Vendor

Een Master Vendor is een exclusieve dienstverlener die als hoofdleverancier fungeert voor het leveren van extern talent. Dit concept wordt vooral gebruikt door organisaties die veel uitzendkrachten inzetten. Als exclusieve dienstverlener is de Master Vendor verantwoordelijk voor alle externe inhuur, inclusief het managen van secundaire leveranciers.

Broker

Een broker is een onafhankelijke intermediair die opdrachtgevers ontzorgt en beschermt tegen inhuurrisico’s met contract-management voor kandidaten voorgedragen door de opdrachtgever zelf en/of leveranciers zonder bestaande overeenkomst. Brokers bieden expertise bij capaciteits-vraagstukken en met enige regelmaat dienstverlening plus W&S.

Benieuwd naar partner mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gaan graag met je in gesprek om te sparren over een mogelijke samenwerking.

Man lacht naar camera zoom
Ik wil contact