Een inspirerende werkplek waar trots, toewijding en werkgeluk samenkomen

Auteur: Nétive VMS

Bij Nétive VMS gaan we verder dan alleen het aanbieden van technologische oplossingen voor externe inhuur. Dat we geen doorsnee bedrijf blijkt, want sinds 2018 zijn we officieel erkend als een “Great Place To Work” door Great Place to Work Nederland. Maar wat maakt Nétive VMS zo’n uitzonderlijke werkplek? Laten we eens duiken in wat ons onderscheidt en waarom werken bij Nétive VMS een unieke ervaring is.

Trots en erkenning: Great Place to Work gecertificeerd

Onze algemeen directeur, Patrick Tiessen, deelt zijn enthousiasme over de nominatie voor Best Small Workplaces in Nederland: “Het eerste woord dat bij mij opkwam toen ik hoorde dat Nétive genomineerd was?” Trots! “Onze manier van werken, de manier waarop we met onze mensen omgaan en natuurlijk onze klantgerichtheid vertaalt zich in deze nominatie.” Deze erkenning is voor ons niet slechts een certificaat; het is een bevestiging van onze cultuur en een stimulans om ons beleid voortdurend te verbeteren.

Een cultuur van trots en klantgerichtheid

Bij Nétive VMS zijn we niet alleen trots op onze technologische innovaties, maar ook op onze manier van werken en de zorg voor onze mensen. Onze cultuur van trots en klantgerichtheid is niet slechts een externe façade, maar een interne drijvende kracht die ons elke dag inspireert om uit te blinken.

Werken bij Nétive

Bij ons draait werken niet alleen om het vervullen van taken; het gaat om het omarmen van de cultuur en het deel uitmaken van iets bijzonders. Tijdens de sollicitatieprocedure laten we de sollicitanten al kennismaken met onze kernwaarden, zoals plezier, innovatie, verbinding en integriteit die direct ook de basis vormen van onze selectie.
Eenmaal aan boord word je niet zomaar een werknemer; je wordt een essentieel onderdeel van ons team. We verwelkomen je niet alleen met een contract, maar met zorgvuldig geplande introductiedagen, verrassingen per post en een warm onthaal op je eerste werkdag. Onze onboarding is meer dan een formele procedure; het is de start van jouw ontwikkeling bij Nétive VMS.

Jouw Succes is ons Succes

Bij Nétive VMS zien we jou niet als slechts een medewerker; je bent een waardevol lid van ons team. Onze toewijding aan werkgeluk gaat verder dan woorden; het is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Naast een solide introductie bieden we doorlopende ondersteuning, met toegewijde buddy’s en aandacht voor jouw welzijn.
In plaats van alleen te kijken naar professionele ontwikkeling, streven we ernaar een omgeving te creëren waarin jij gedijt, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Kortom, bij Nétive VMS investeren we niet alleen in onze technologie, maar vooral in de mensen die deze technologie mogelijk maken.

Zou je graag deel uit willen maken van ons succesvolle team? Bekijk dan onze beschikbare vacatures.