Nétive VMS Suite; meest gebruiksvriendelijke en complete VMS

Leestijd: : 5 minuten

In de meest recente editie van het onderzoeksrapport van ZIPconomy en NextConomy, uitgebracht voor het jaar 2023/2024, wordt Nétive VMS Suite erkend als de vooruitstrevende software-oplossing voor het beheersen van een efficiënt inhuurproces. Deze erkenning is het resultaat van een grondige VMS-vergelijking die specifiek gericht was op de markten van Nederland en België. Nétive VMS heeft niet alleen een plaats veroverd in de top 3 van meest gebruiksvriendelijke Vendor Management Systemen, maar wordt tevens geroemd als de ‘meest complete oplossing’ in vergelijking met andere systemen.

Nétive VMS Suite, dé vooruitstrevende software oplossing

Het onafhankelijke expertpanel, dat verantwoordelijk was voor de beoordeling, heeft Nétive VMS positief opgemerkt vanwege zijn algehele compleetheid en gebruiksvriendelijkheid. In het bijzonder kreeg het systeem aandacht voor zijn gebruiksvriendelijkheid, waarbij het eindigde op een verdienstelijke gedeelde tweede positie in de beoordeling van acht onderzochte platforms.

Chris Neddermeijer, Solution Architect en medeoprichter van Nétive VMS, deelt zijn trots over het behaalde resultaat. ‘Wat zijn we trots op dit prachtige resultaat! Te meer omdat er juist tussen zaken als compleetheid en gebruiksvriendelijkheid een spanningsveld zit. Dat we op beide fronten heel goed uit deze test komen, laat zien hoe ons systeem in z’n totaliteit aansluit op de wensen die voortkomen uit een alsmaar veranderende arbeidsmarkt en hoezeer we in staat zijn om hierop in te spelen.’

Nieuwe focus

Het rapport geeft aan dat de VMS-markt in de afgelopen vijftien jaar aanzienlijke ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Terwijl in het begin de focus lag op kostenbesparingen en naleving van wettelijke vereisten, spelen VMS-aanbieders nu in op de veranderende arbeidsmarkt. De focus ligt nu op de schaarste aan extern talent.

De Nétive VMS Suite wordt geprezen omdat het niet alleen in de pas loopt met deze ontwikkelingen, maar ook verder gaat. In de showcase behaalde het systeem de hoogste score, waarbij het functionaliteiten zoals beslisbomen voor aanvragen, diepgang van Statement of Work-mogelijkheden, automatisch facturatiemechanisme, contractwijzigingsproces, talentpool en AI-functionaliteit presenteerde.

Flexibiliteit en verbinding

Chris Neddermeijer benadrukt dat Nétive VMS niet alleen een technisch compleet systeem biedt, maar ook als organisatie bekendstaat om het makkelijk en laagdrempelig verbinden van alle betrokken partijen in de continu veranderende arbeidsmarkt. Het flexibele VMS wordt gecombineerd met veelzijdige dienstverlening, waarmee de Nétive VMS Suite klanten structureel helpt het inhuurproces en de inhuurketen te verbeteren.

Ontdek zelf waarom de Nétive VMS Suite als dé toonaangevende software-oplossing wordt erkend voor efficiënt inhuurbeheer in Nederland en België. Lees het volledige onderzoeksrapport van ZIPconomy en NextConomy voor 2023/2024.