Patrick Tiessen, CEO van Nétive VMS genoemd in SIA’s Staffing 100 Europe 2023

Leestijd: : 5 minuten

Het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Staffing Industry Analysts (SIA) – dat zich richt op staffing & workforce solutions – kondigde de publicatie aan van de 2023 Staffing 100 Europe. De jaarlijkse lijst, die nu al voor het 10e jaar wordt gepubliceerd, is een erkenning voor Europese leiders op het gebied van inhuur die moedig nieuwe wegen inslaan binnen het transformerende ecosysteem van personeelsoplossingen. En we zijn bijzonder trots dat onze CEO Patrick Tiessen is erkend als een van hen!

Samen de business versnellen

Nadat hij Nétive VMS in 2003 mede oprichtte, heeft Patrick de afgelopen twee decennia onvermoeibaar gewerkt aan de ontwikkeling en versnelling van onze VMS Suite. Wat begon met slechts 2 klanten en zijn er.  nu meer dan 200 wereldwijd.

De wereld van werk verandert drastisch, vooral als we kijken naar de grote technologische innovaties die plaatsvinden, zoals wat we zien met kunstmatige intelligentie. Wat de 2023 Staffing 100 Europe onderscheidt van anderen is de manier waarop zij deze nieuwe wereld hebben benaderd en gemanaged’, aldus Barry Asin, voorzitter van SIA. Onze felicitaties gaan uit naar deze 2023 eervolle winnaars, omdat zij de trendspotters, trailblazers en revolutionairies zijn die het ecosysteem van personeelsoplossingen vooruit helpen.

De 2023 Staffing 100 Europe leiders toonden een groot vermogen en veelzijdigheid in het spotten van baanbrekende trends, het leiden van betekenisvolle vooruitgang en het naar grotere hoogten brengen van hun bedrijven. Deze bekroonde personen hebben belangrijke stappen gezet, van het versnellen van digitalisering tot innovatie te midden van evolutie en het dragen van meerdere petten om bedrijfsdoelen te bereiken.

Deze erkenning is niet alleen een viering van ons succes, maar ook een erkenning van onze collectieve toewijding aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in het talentenecosysteem. Samen bepalen we de toekomst van personeelsoplossingen.

— CEO of Nétive VMS – Patrick Tiessen

Erkenning van ons krachtige team

De erkenning door Staffing Industry Analysts in de 2023 Staffing 100 Europe is een bewijs van de toewijding van Nétive VMS om te navigeren in het veranderende arbeidslandschap. In een wereld die wordt gekenmerkt door ingrijpende technologische verschuivingen, onderscheidt ons team zich als innovators, die de markt verbinden en richting geven aan dit nieuwe tijdperk van werk. Dank aan SIA voor deze eer, en immense dank aan ons uitzonderlijke team en partners wiens niet aflatende inspanningen Nétive VMS tot een leidende kracht maken in deze uitgebreide markt.

De 2023 Staffing 100 Europe leidt een markt van naar schatting 230 miljard euro. De genomineerden zijn C-suite executives, technologiespecialisten, juristen, operationele experts en meer. Bullhorn Inc – een wereldwijde leverancier van cloud-gebaseerde software voor werving en selectie – is dit jaar lijstsponsor.

We prijzen hun vermogen om te blijven innoveren en hun talent en klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden’, zegt David Stott, vice president enterprise – international bij Bullhorn. We zijn vereerd om met veel van hen samen te werken en hun gebruik van technologie te ondersteunen om hun groei te bevorderen en de recruitmentbranche vooruit te stuwen’.