Nétive VMS verwerft leiderschapspositie in EMEA

Leestijd: : 5 minuten

Vol trots kondigen wij aan dat Nétive VMS een grote mijlpaal heeft bereikt! We zijn uitgeroepen tot Leader in de EMEA-regio in het gerenommeerde Everest Group PEAK Matrix® assessment. Deze erkenning onderstreept onze toewijding, innovatie en de onvermoeibare inspanningen van ons fantastische team.

De PEAK Matrix® van Everest Group is een zeer gerespecteerd evaluatieproces dat toonaangevende dienstverleners identificeert en rangschikt op basis van hun marktimpact, visie en capaciteiten. Het behalen van een leiderschapspositie in deze gewaardeerde beoordeling bevestigt onze strategische richting en onderstreept de waarde die we onze klanten continu bieden.

Een teken van onze toewijding

Bij Nétive VMS werken we hard om het beste vendor management systeem (VMS) te leveren dat aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten voldoet. Deze erkenning is een bewijs van die inspanningen en voedt onze gedrevenheid om de grenzen van innovatie binnen het VMS-landschap te blijven verleggen.

PEAK Matrix 2024 - Vendor Management System (VMS) - EMEA - Nétive VMS
PEAK Matrix 2024 - Vendor Management System (VMS) - EMEA - Nétive VMS

Synergie door strategische overname

In lijn met onze visie om ons aanbod en capaciteiten uit te breiden, hebben we recentelijk Flexforce Monkey overgenomen. Deze strategische zet versterkt onze positie en verbreedt ons dienstenportfolio. De unieke expertise en innovatieve oplossingen van Flexforce Monkey integreren naadloos met ons bestaande platform, waardoor we onze klanten een rijkere gebruikerservaring en een breder scala aan functionaliteiten kunnen bieden.

De voordelen voor jou: onze klanten en partners

Voor onze gewaardeerde klanten en partners betekent deze mijlpaal dat we ons blijven inzetten voor uitmuntendheid, verbeterde service en voortdurende innovatie. Dit kunt u verwachten:

Nieuwe, geavanceerde functies: De integratie van Flexforce Monkey zal nieuwe, geavanceerde functies binnen ons VMS ontsluiten die uw VMS-beheer efficiënter en eenvoudiger maken.

Uitgebreide expertise: Door de expertise van Nétive VMS en Flexforce Monkey te combineren, kunnen we je nog betere ondersteuning bieden en oplossingen op maat leveren die aan jouw behoeften voldoen

Onvermoeibare innovatie: Onze erkenning als leider door Everest Group motiveert ons om voorop te blijven lopen door continu te innoveren en ons aanbod te verbeteren.

Dankbaarheid en vooruitblik

Wij betuigen onze diepste dank aan onze klanten, partners en teamleden. Jullie onvoorwaardelijke steun en vertrouwen zijn van groot belang geweest op onze weg naar het verkrijgen van deze leiderschapspositie.

De erkenning van Everest Group en de overname van Flexforce Monkey zijn meer dan mijlpalen; ze zijn krachtige katalysatoren die ons aanmoedigen om verder te reiken en nieuwe hoogtes te beklimmen.

Terwijl we vooruit gaan, blijven we toegewijd aan het handhaven van onze leiderschapspositie door een cultuur van innovatie te koesteren, uitzonderlijke waarde te blijven leveren en te voldoen aan de hoogste servicenormen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van deze reis. Samen werken we aan een betere arbeidsmarkt.

Meer informatie over de PEAK Matrix®

Wil je meer inzicht krijgen in de PEAK Matrix® van Everest Group en zien hoe Nétive VMS zich verhoudt tot andere marktleiders?